Promou FCyC, SL i Gestiona REALIA BUSINESS S.A
Residencial Les Masies

Obra nova a Sant Joan Despí, Barcelona

Des de 287.700€
En comercialització

Els pisos d’obra nova de la urbanització Les Masies t’ofereixen l’oportunitat de viure en el municipi de Sant Joan Despí a Barcelona. Els habitatges seran de 2, 3 i 4 dormitoris amb 2 banys i tots comptaran amb magnífiques terrasses.

Una oportunitat única per a formar part d’un magnífic residencial modern i funcional que disposarà d’àmplies zones comunes amb piscina i zones enjardinades.

El Residencial Les Masies destaca per la qualitat dels seus materials i sistema de calefacció i A.C.S (tant en el saló com en els dormitoris) mitjançant l’aerotèrmia, energia renovable que permet la calefacció per terra radiant a tot l’habitatge. D’aquesta manera, Les Masies es converteix en una promoció que advoca per la sostenibilitat dels seus habitatges apostant per l’eficiència energètica.

Característiques
Jardí
Piscina
Traster
Garatge
Materials d'alta qualitat
Locals comercials
VISITA 360º CATÀLEG CATÀLEG

Ver en Google Maps

Qualitat de vida a pocs minuts de Barcelona

La parcel·la en la qual es troba LES MASIES està molt a prop de la Ciutat Esportiva Joan Gamper del Fútbol Club Barcelona, en una zona residencial actualment en expansió i creixement.

Disposa de molt bones dotacions al seu voltant: educatives (col·legis públics i concertats), comercials (Supermercat Aldi, entre d’altres), esportives (Poliesportius municipals com Salvador Gimeno o Francesc Calvet, Club de Tenis Sant Joan Despí, les piscines Fontsanta, etc.), sanitàries (a 3 km de l’Hospital de SJD Moises Broggi, residències per a gent gran, etc.), parcs i zones verdes (Parc de Torreblanca, amb una extensió total de 12 hectàrees, els Jardins de Palau Falguera, Parc de Llobregat o Parc Nadal, entre d’altres).

Les comunicacions amb el centre de Barcelona són excel·lents,  tant en transport privat (carreteres B-10 i B-23), com en transport públic, amb diverses línies d’autobusos, així com les línies R1 i R4 de Rodalies de RENFE, o la Línia T3 del Trambaix, que connecta l’Avinguda de Diagonal en poc més de mitja hora.

Estat de la promoció
Compra d'habitatges sobre pla
Inici d'obra Novembre 2018
Finalització de les obres 3r Trimestre 2020
Lliurament de claus 4t Trimestre 2020
Inici d'obra Novembre 2018
Finalització de les obres 3r Trimestre 2020
Lliurament de claus 4t Trimestre 2020
Visita la nostra
Oficina comercial
Avda. Once de Setembr /Cami del Mig, s/n, Sant Joan Despi
08970 - Barcelona, Espanya
M-S de 11:00-14:00 y de 17:00-20:00. Domingos de 11:00-14:00h.
Map Residencial Les Masies
Estàs interessat?

T'expliquem tots els detalls.

He llegit i accepte la política de privacitat.
O truca
Li atendrà
Maite Carrasco
Estàs interessat?

T'expliquem tots els detalls.

He llegit i accepte la política de privacitat.

Et truquem

He llegit i accepte la política de privacitat.
O truca
  Más info